RE-FORTOLKNING AF KLICHÉ PLAKATEN

 
KØBENHAVN-PLAKAT-1.png
 

Jeg har altid været vild med by-plakaterne som har været ret hypet de sidste år. Jeg føler til gengæld, at den er en smule på vej ud af lyset, men havde alligevel lige lyst til at prøve selv. 

Jeg har især været inspireret af de dér "kan du se noget" plakater, som altid hænger hos lægen. 

 

MONROE GANNI BLOUSE

 
rose-1-1.jpg
 
 

Referencer til Dior og Dolce er lige hvad jeg får når jeg kigger på Monroe blusen fra GANNI's SS17 kollektion. Jeg forelskede mig fra første øjekast og har brugt den en del siden - bl.a. som her til min mors 50 års fødselsdag på Llama. Jeg drømmer også lidt om at bruge den med en ærmeløs bodystocking i hudfarve under. Se mere til Monroe her.

 

BEDROOM CRAVINGS

 
 
 

LOUISE ROE VASE / LOUISE ROE GULVTÆPPE / H&M SENGETÆPPE / H&M VASE / BYREDO DUFTLYS / MOLECULAR VÆGLAMPE / H&M VELOUR PUDER.

 
 

Til soveværelset savner jeg nogle flere farver. Lige pt. har vi helt hvide vægge, hvidt sengetøj og generelt ikke ret hyggelig vibe. Derfor her jeg forelsket mig i farvekombinationen med guld, bordeaux og mørk grå, som jeg tænker kunne give rummet en smule mere hygge. Dertil vil jeg skaffe nogle grønne planter og en bordeaux orkidé, for at adde noget liv også.

 

NØGNE ØJNE

 

 

 

 

 

 

Mine gode veninde Nina (@nunsk) og jeg tog ud og drak drinks for et par weekender siden. Mega mega dejlig aften, hvor jeg blandt andet havde min nye secondhand jakke på, H&M guld hoops og turtleneck fra Ganni på. Jeg kom næsten lige fra arbejde, så det i forvejen fedtede hår kom op i en hestehale, mens jeg lod lakken og geléen hjælpe mig til en slick. På læberne havde jeg en læbestift på fra Chanel. Øjnene lod jeg være nøgne uden make-up.

 

TEDDYFOR I PINK

 

Min kæreste og jeg var her forleden forbi H&M på Strøget og faldt pludseligt over denne her pink teddyforet læderjakke med guldknapper på. Stylen er fra designsamarbejdet mellem KENZO og H&M som næsten lige er droppet i butikkerne.

Jeg var personligt ikke helt nede med kollektionen, men denne jakke er en undtagelse. Mega sej, syntes jeg. Derudover er jeg ret vild med resterende GANNI statements: ballerinaskoene i velour med sløjfe, syntes jeg er noget af det mest bedårende, mens tasken er en som jeg så mig lun på lige da den kom frem.

1. H&M X KENZO Teddybearforet leather coat / 2. GANNI Gallery accesories bag / 3. GANNI Sava Velvet Ballerina.